Speciale Voertuigen

Unieke voertuigen, specifieke trillingen

Wij ondersteunen bij het controleren van trillingen in bijvoorbeeld cabines en in het chassis van specifieke werkvoertuigen (e.g. crashtenders, AGV’s, veegwagens en agrarische voertuigen). Het dempen van ongewenste trillingen heeft een aantal significante voordelen:

  1. Minder slijtage

  2. Beter comfort

  3. Lagere kosten door optimaal onderhoud en revisie

Uw voertuigen in topconditie

Bij de aanschaf, onderhoud en revisie van speciale voertuigen zijn ‘Cost op Ownership’ en ‘Cost of Operation’ van groot belang. GMT levert sinds decennia innovatieve oplossingen voor speciale voertuigen. Om de voertuigen optimaal in conditie te houden, is het van belang om een goed beeld te krijgen van de conditie van de rubber-metaal delen. Door middel van periodieke, vooraf geplande inspecties kunnen we beter in kaart brengen welke onderdelen op welk moment aan vervanging toe zijn. Door onze relaties hierbij proactief te ondersteunen, voorkomen we onvoorziene kosten en ongepland onderhoud, maar zorgen we ook voor een hogere beschikbaarheid van uw voertuigen.

Denken aan een duurzame toekomst

Samen met onze klanten bouwen wij dus aan duurzame oplossingen, die op korte én op lange termijn tijd en kosten besparen. Daarnaast willen we een bijdrage leveren aan het comfort van de gebruikers van de voertuigen en de omgeving. Wanneer de voertuigen in goed conditie zijn, slijt het materieel minder, ondervinden gebruikers en hun omgeving geen nadelige effecten en heeft de omgeving zo weinig mogelijk last van trillingen en geluid.

Advies op maat

Ons team staat altijd klaar om u te adviseren en samen te kijken naar de mogelijkheden. Bij trilling vraagstukken en nieuwe (product)ontwikkelingen leveren wij desgewenst advies, maken we berekeningen en voeren we metingen uit op locatie. We zien het als een uitdaging om samen met u de juiste oplossing te vinden. 

Standaardoplossingen

In veel gevallen voorziet ons standaardassortiment bij het dempen van trillingen. In ons productenoverzicht kunt u van alle categorieën een datasheet downloaden met alle details en specificaties.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor veel trillingsproblemen bieden we oplossingen met ons standaard product assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel, neem dan contact met ons op. Bent u nog niet achter de oorzaak van het trillingsprobleem gekomen of u weet niet welk onderdeel het probleem kan verhelpen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

© GMT Benelux 2024 | Algemene Voorwaarden | Terms and Conditions | Design and creation by Appart