Railvoertuigen

GMT houdt uw voertuigen op de rails

Bij de aanschaf, onderhoud en revisie van treinen, trams en metro’s zijn ‘Cost op Ownership’ en ‘Cost of Operation’ van groot belang. GMT levert sinds decennia innovatieve oplossingen voor railvoertuigen. De focus bij railvoertuigen ligt bij de primaire en secundaire vering van de draaistellen. Om de voertuigen optimaal in conditie te houden is het van belang om een goed beeld te krijgen van de conditie van de rubber metaal delen. Door middel van periodieke, vooraf geplande inspecties kunnen we beter in kaart brengen welke onderdelen op welk moment aan vervanging toe zijn. Door onze relaties hierbij proactief te ondersteunen, voorkomen we onvoorziene kosten en ongepland onderhoud en zorgen we er ook voor een hogere beschikbaarheid van uw voertuigen.

Samen met onze klanten bouwen wij dus aan duurzame oplossingen, die op korte én op lange termijn kosten besparen. Daarnaast willen we een bijdrage leveren aan het comfort van reizigers en het personeel. Wanneer de voertuigen in optimale conditie verkeren, slijt het materieel minder, ondervinden reizigers geen nadelige effecten en heeft de omgeving zo weinig mogelijk last van trillingen en geluid.

Advies op maat

We werken nauw samen met OEM producent Gummi Metall Technik GmbH. Samen hebben we meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van rubber-metaaldelen voor Railvoertuigen. Onze producten en services zijn vooral gericht op de draaistellen, maar daarnaast leveren we ook oplossingen voor andere delen van de railvoertuigen. Bij het ontwerp van nieuwe voertuigen of bij het onderhoud van bestaande treinstellen geven we graag advies. Bij het verbeteren van rubber metaaldelen en het onderhoud van bestaande treinstellen geven we graag advies.

Specifieke oplossingen

Voor railvoertuigen ontwikkelen we specifieke producten om onder andere trillingen in het draaistel te verminderen. In ons productenoverzicht kunt u van alle categorieën een datasheet downloaden met alle details en specificaties.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor veel trillingsproblemen bieden we oplossingen met ons standaard product assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel, neem dan contact met ons op. Bent u nog niet achter de oorzaak van het trillingsprobleem gekomen of u weet niet welk onderdeel het probleem kan verhelpen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

© GMT Benelux 2024 | Algemene Voorwaarden | Terms and Conditions | Design and creation by Appart