GMT Benelux is een begrip bij handel en industrie op het gebied van trillingsdempers en trillingsvraagstukken. We bieden onze klanten een snelle service, hoogwaardige kwaliteit en een duurzame bedrijfsvoering. We voeren een breed assortiment van zowel standaard als op maatgemaakte trillingsdempers.

Neem contact op

GMT Vibration Control

GMT Benelux is expert op het gebied van trillingsvraagstukken. Het is sinds de oprichting in 1987 ons doel om ongewenste trillingen te verminderen of te voorkomen door middel van innovatieve en hoogwaardige oplossingen. GMT staat voor Gummi Metall Technik, de techniek waarmee trillingen onder controle worden gebracht met producten van rubber en metaal. Vanuit onze vestiging in Venlo ondersteunen we met een team van 25 medewerkers onze klanten met advies op maat, metingen en berekeningen.

Het is ons doel om ongewenste trillingen te verminderen of te voorkomen door middel van innovatieve en hoogwaardige oplossingen. Daardoor verhogen we de prestaties en het leef- en werkcomfort van degenen die aan de trillingen worden blootgesteld. Ook zorgen onze oplossingen ervoor dat(productie)processen stabieler en efficiënter verlopen en dat er minder slijtage ontstaat. We bouwen samen met onze klanten aan duurzame oplossingen en reductie van lifecycle kosten.

GMT Benelux biedt een ruime keuze aan standaardoplossingen en ontwikkelt waar nodig maatwerk. Onze rubber metaal producten worden toegepast in de meest uiteenlopende toepassingen, variërend van Machinebouw tot Railvoertuigen en van Speciale Voertuigen tot met en High Tech.

Veelzijdig

Met onze expertise en uitgebreid assortiment bieden wij een oplossing voor vrijwel alle trillingsproblemen. Door het effectief toepassen van standaard producten tot en met het leveren van maatwerk.

Deskundig

Met meer dan 30 jaar ervaring, uitgebreide vakinhoudelijke kennis en een rijk netwerk aan partners
is een oplossing altijd binnen handbereik.

Pro-actief

Wij nemen initiatief en verantwoordelijkheid op zaken waar we invloed op hebben. We maken het bespreekbaar en ondersteunen bij het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten.

Missie & Visie

Het is onze passie om trillingen te controleren. We vinden het belangrijk dat trillingen niet in de weg staan van een gezonde leef- en werkomgeving. Daarnaast leveren we graag een bijdragen aan een duurzame industrie door machines en voertuigen efficiënter en minder vatbaar voor slijtage te maken. Wij realiseren dit door het toepassen van kennis en kunde en het leveren van hoogwaardige producten op het gebied van trillingstechniek. We denken graag mee met onze klanten bij nieuwe ontwikkelingen en trillingsvraagstukken in bestaande applicaties.

GMT van vroeger tot nu

GMT Benelux is in 1987 opgericht als onafhankelijk leverancier van trillingsdempers van het Duitse Gummi Metall Technik GmbH. Onze goede relatie met GMT GmbH geeft ons toegang tot de laatste stand van zaken en technologie, waardoor we in elke situatie het verschil kunnen maken. We kunnen rekenen op de expertise, productie en ontwikkeling van GMT GmbH, waar ruim 1100 medewerkers actief zijn. 

Oprichting GMT Benelux als partner van Gummi Metall Technik GmbH
1987
Bouw van het pand in Venlo
1989
Uitbreiding activiteiten met Railvoertuigen en Hightech
2010
Uitbreiding pand
2011
Gecertificeerd trilling analist
2011
25 jaar jubileum
2012
ISO9001:2015
2013
ISO14001:2015
2018
Verhuizing (mei 2021)
2021

Ons team

Het team van GMT

Hoe kunnen we u helpen?

Voor veel trillingsproblemen bieden we oplossingen met ons standaard product assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel, neem dan contact met ons op. Bent u nog niet achter de oorzaak van het trillingsprobleem gekomen of u weet niet welk onderdeel het probleem kan verhelpen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

© GMT Benelux 2024 | Algemene Voorwaarden | Terms and Conditions | Design and creation by Appart