High-Tech Industrie

Wanneer het kleinste detail het verschil maakt

GMT levert sinds decennia innovatieve oplossingen voor machinebouw.
De focus bij de High Tech industrie ligt bij het passief dempen van trillingen bij ‘’high precision’’ applicaties.
Bij mechatronische systemen worden de eisen op het gebied van nauwkeurigheid van positionering steeds strikter. Trillingen kunnen hierdoor voor uitdagingen zorgen.
De dynamica van een systeem kan effectief verbeterd worden door het toepassen van demping. Dit kan zowel actief als passief. In samenwerking met partners is een passieve demping methode ontwikkeld voor de High Tech industrie, op basis van polymeren. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke eisen die gelden voor toepassingen in de clean room.
  

Advies op maat

Producenten van high-end mechatronische systemen, high-precision meetapparatuur en high-accuracy productieapparatuur kunnen hun prestaties verhogen en kosten verlagen door het toepassen van deze dempers.

Wij bieden, samen met onze partners, ondersteuning bij het ontwerpen, ontwikkelen, het produceren, testen en clean room verpakken van de dempers.

Verpakkingsindustrie

In toenemende mate worden in de verpakkingen trillingdempers toegepast, om zo schokken en trillingen te kunnen opvangen. Deze speciale verpakkingen zorgen ervoor dat de machines ongeschonden op de bestemming aankomen.

Onze engineers bieden ondersteuning met het ontwerp, het berekenen en het meten aan verpakkingen. Daarnaast leveren we een scala aan producten uit voorraad, die we speciaal ontwikkeld hebben voor de industriële verpakkingen. 


Standaardoplossingen

In veel gevallen voorziet ons standaardassortiment bij het dempen van trillingen. In ons productenoverzicht kunt u van alle categorieën een datasheet downloaden met alle details en specificaties.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor veel trillingsproblemen bieden we oplossingen met ons standaard product assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel, neem dan contact met ons op. Bent u nog niet achter de oorzaak van het trillingsprobleem gekomen of u weet niet welk onderdeel het probleem kan verhelpen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

© GMT Benelux 2024 | Algemene Voorwaarden | Terms and Conditions | Design and creation by Appart