Machinebouw & Aandrijftechniek

Trillingen onder controle

Onze expertise op het gebied van Machinebouw en Aandrijftechniek gaat terug tot de oprichting van GMT Benelux. Wij bieden al ruim 30 jaar ondersteuning op het gebied van trillingen, zowel bij eenvoudige als complexe vraagstukken. Afhankelijk van de specificaties van de machine en de specifieke probleemstelling, helpen wij u graag bij het selecteren van de juiste demper.

Bij ongewenste trillingen kunnen we helpen bij het isoleren en of dempen hiervan. In specifieke toepassingen zijn deze trillingen juist heel relevant en dus gewenst. Denk bijvoorbeeld aan verdichtingsmachines in de betonindustrie, trilplaten bij bestratingswerkzaamheden of sorteringsmachines van zaden. Of u trillingen nu wilt isoleren, dempen of opwekken: GMT Benelux biedt de gepaste ondersteuning, ongeacht de toepassing.


Dempers met een brede toepasbaarheid

Wij hebben ruime ervaring met het oplossen van trillingsproblemen bij productie-, en bewerkingsmachines, aandrijvingen en complete installaties in uiteenlopende branches, waaronder:

  • Geautomatiseerd Transport & Sorteersystemen

  • Motoren, Pompen & Generatoren

  • Industriële Verpakkingen

Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij u in veel gevallen direct ondersteunen doordat wij uit voorraad kunnen leveren. Onze standaardproducten zijn ook verkrijgbaar bij ons uitgebreide dealernetwerk in de Benelux. Wilt u weten waar bij u in de buurt onze producten te verkrijgen zijn? Neem dan contact met ons op.

Advies op maat

Ons team staat altijd klaar om u te adviseren en samen te kijken naar de mogelijkheden. Bij trilling vraagstukken en nieuwe (product)ontwikkelingen leveren wij desgewenst advies, maken we berekeningen en voeren we metingen uit op locatie. We zien het als een uitdaging om samen met u de juiste oplossing te vinden. 

Wij helpen u graag met het verlengen van de levensduur van machines. Door trillingen te controleren, voorkomen we storingen en is er minder onderhoud nodig waardoor u op kosten kunt besparen. 

Standaardoplossingen

In veel gevallen voorziet ons standaardassortiment bij het dempen van trillingen. In ons productenoverzicht kunt u van alle categorieën een datasheet downloaden met alle details en specificaties.

Hoe kunnen we u helpen?

Voor veel trillingsproblemen bieden we oplossingen met ons standaard product assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel, neem dan contact met ons op. Bent u nog niet achter de oorzaak van het trillingsprobleem gekomen of u weet niet welk onderdeel het probleem kan verhelpen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

© GMT Benelux 2024 | Algemene Voorwaarden | Terms and Conditions | Design and creation by Appart